Omgeving

Tijd om u bij ons te vervelen, blijft er niet over. In en rond Kortemark kunt u actief genieten van mooie fiets- en wandelroutes. In de buurt is er mogelijkheid om fietsen te huren en in ons verblijf vindt u talloze folders met toeristische uitstappen en attracties.

Kortemark ligt in het hartje van West-Vlaanderen en is de ideale uitvalsbasis voor een trip naar de kust of naar Plopsaland met de kids, naar het historische Brugge of het Boudewijnpark, naar Ieper met zijn vele oorlogsgraven, zijn historische Lakenhallen of zijn Menenpoort met de wereldbefaamde dagelijkse Last Post. In Diksmuide kunt u dan weer terecht voor een sportieve en ontspannende kanotocht. Werkelijk te veel om op te noemen!

Wie het dichterbij wil houden, kan onze eigen boerderij met rundervee van Franse oorsprong bezoeken of gewoonweg genieten van onze ruime tuin. Om het helemaal lekker lui te houden, kunt u afspreken met de bakker in de buurt die u het ontbijt ter plaatse komt brengen. Sportief of super relaxed, Anthony’s Farm heeft voor elke vakantieganger, jong of oud, iets te bieden!

Meer info over alle bezienswaardigheden in de regio vindt u op www.toerismewesthoek.be