Anthony's Farm

Anthony’s Farm is een smaakvol gerenoveerde hoeve in de typische bouwstijl van de streek. Luxe en comfort gaan hier perfect samen met authenticiteit en met de eenvoudige genoegens van het landelijke leven. Alles is erop afgestemd om u een heerlijke, ontspannen tijd te bezorgen, zonder dat u hoeft in te boeten aan het comfort dat u thuis gewoon bent. Zowel het gebouw als het interieur en de tuin zijn een ware streling voor het oog en zullen u snel de drukte van het dagelijkse leven doen vergeten.

Keuken

De rustiek ingerichte keuken is voorzien van alle comfort: microgolf, oven, vaatwasser, koffiemachine, frietketel, radio/cd-speler… En ook aan keukenhanddoeken hebben we gedacht. Naast de keuken bevindt zich een aparte ruimte met extra koelkast en diepvries.

Living

Een landelijk ingerichte living met ruime lederen hoekzetel en poef. De eethoek is voorzien van een robuuste eiken tafel met plaats voor 14 personen. De supergezellige sfeer wordt verder geaccentueerd door een grote open haard en een bar. De ideale plek om na te praten over de voorbije dag of rustig tv te kijken op het flatscreen toestel met dvd-speler.

vakantieplaats voor gans de familie.
Dichtbij alles & iedereen.

Tuin

De ruime tuin met vrij uitzicht op de landelijke velden biedt een hele resem aan mogelijkheden. Er is een barbecue aanwezig en stoelen en tafels. De kleinsten zullen zich volop kunnen uitleven op de twee speelpleintjes of op de voetbalweide. Voor ontspanning op het binnenplein is tennismateriaal aanwezig. Op het binnenplein is er ook ruimschoots parkeergelegenheid.

Anthony's Farm is een unieke locatie voor
communiefeesten tuinfeesten verjaardagen

Slaapkamers

Anthony's farm beschikt over 8 aparte bedden onderverdeeld in volgende kamers:

GELIJKVLOERSE VERDIEPING
KAMER 1
- slaapkamer met een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed
- 1 badkamer met ligbad

1STE VERDIEPING
KAMER 2
- slaapkamer met een 2-persoonsbed
KAMER 3
- slaapkamer met een 2-persoonsbed
KAMER 4
- slaapkamer met een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed en een kinderbedje
KAMER 5
- slaapkamer met 2 maal een 2-persoonsbed
- 1 badkamer met douche

De bedden zijn steeds vooraf opgemaakt.
Er is één apart kinderbedje beschikbaar voor de allerkleinsten.
Er is voor 14 personen een badlaken, handdoek en washandje voorzien.